Hvem vi er

Overbord er et vennlig webdesignfirma drevet av et oslobasert samboerpar.

Vi tilbyr rene og effektive WordPress nettsider på både norsk og engelsk.

Russell Morgan

Grunnlegger og webdesigner

Nora Nilsen

Grunnlegger og salgsansvarlig

Hva vi tilbyr:

Design

Webdesign er selve kjernen i virksomheten vår. Gjennom nært samarbeid med våre kunder bygger vi nettsider som er rene, raske, effektive og enkle for våre kunder å bruke.

Merkevarebygging

En virksomhet behøver et friskt, rent og fresht merke som lett kjennes igjen og som gjør at nettopp din virksomhet blir lagt merke til. Vi ønsker et tett samarbeid med deg slik at vi får kunnskap og kjennskap til din virksomhet slik at vi kan skape et merke du vil være stolt av.

WordPress

Uavhengig om du har en ide som trenger å bli satt ut i livet, om du har en eksisterende nettside som trenger å konverteres til WordPress eller du har en mal som behøver vedlikehold så kan vi hjelpe deg.

Responsiv design

Vi følger med i tiden og vet at mange benytter mobilen som sitt surfeverktøy. Derfor er alle nettsider vi utformer 100 % mobilvennlige. På den måten sikrer vi at alle dine kunder ser din virksomhet på best mulig måte uavhengig av hvilket digitalt verktøy som brukes.

Hosting

I det som tidvis kan oppleves som en jungel av ulike hostingtilbud kan det være vanskelig å vite hva nettopp du behøver. For å gjøre valget enklere for deg tilbyr vi trygg og rimelig hosting for en lav årlig kostnad.

Foto/bilder

Fine bilder er essensielt for en nettside, og derfor tilbyr vi oss å ta bilder av dine produkter, dine ansatte og din virksomhet.

Dette er bare noe av det vi kan tilby din virksomhet.

Er du nysgjerrig på et mulig samarbeid med oss?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale og ytterligere informasjon.