Hjem / Klienter / Nel Hydrogen

Prosjektet

Nel Hydrogen hadde allerede en WordPress nettside, men tok kontakt med oss da de strevde med å holde siden skreddersydd for sine behov og oppdatert på egenhånd, uten å måtte ta kontakt med sine webutviklere.

Vårt forslag var å gjenoppbygge nettsiden ved bruk av Elementor som en sidebygger i backend slik at de fikk kreativt spillerom med tanke på layout. Det var ikke så enkelt som å bare skulle installere en programvareutvidelse da nødvendig softwareintegrering aldri før hadde vært oppnådd med Elementor.

Nels markedsføringsavdeling hadde behov for at skjemaene på nettsiden integrerer sømløst med Pardot fra Salesforce slik at de kan spore leads samtidig som de ønsket friheten Elementor gir når det kommer til nyskapning.

Gjennom samarbeid integrerte vi Pardot med Elementors kontaktskjema noe som førte til at for hvert eneste innsendte kontaktskjema blir brukerinformasjonen direkte registrert i Salesforce.

Nettsiden er nå rask, lett og brukervennlig, og teamet ved Nel Hydrogen kan på egenhånd enkelt gjøre nødvendige oppdateringer når enn de måtte ønske.

Besøk Nel Hydrogen.

Nel Hydrogen

Fornybar energi - Oslo, Norge