Hjem / Klienter / Friends of Barnes Common

Prosjektet

Friends of Barnes common er en frivillig organisasjon som har som mål å beskytte, bevare og promotere Barnes Common som holder til litt utenfor Londons sentrumskjerne.

Barnes common gjennomfører ulike eventer og workshops hvor de oppfordrer til engasjement fra lokalbefolkningen. Derfor trengte de en enkelt tilgjengelig nettside hvor besøkende og andre lett kan finne informasjon om selve organisasjonen samt oppdatert informasjon om ulike eventer som skal finne sted.

Vi utformet en eventkalender som tydelig viser besøkende hva som skal skje i de nærmeste ukene/månedene. Denne kalenderen sammenfaller med Google Calendar og Google Maps slik at brukerne enkelt kan legge til eventer i sin egen private kalender.

Ved å bruke bilder tatt av ansatte og brukere av organisajonen fikk vi til et nært samarbeid hvor mange av brukerne opplevde seg involvert i både prosessen med å lage en ny nettside og sluttproduktet. Informasjonssidene ble løst basert på den gamle nettsiden, men med et tydelig nytt og appelerende fokus gjennom det visuelle.

Besøk Barnes Common sin nettside her.

Friends of Barnes Common

Frivillig organisajon - Barnes, UK